Nominatie New Monday om toegevoegde waarde

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruting

New Monday is een recruitmentbureau en is als headhunter actief voor vaste functies op het snijvlak van business en it. Het gaat dan vooral om projectmanagers, businessanalisten en informatieanalisten. Daarnaast worden interim professionals en freelance professionals bemiddeld. Het bedrijf gaat daarbij niet voor de hoogste fee en de snelste score en wil als bureau vooral toegevoegde waarde bieden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om New Monday als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

New Monday probeert zich continu te verbeteren. Zo wordt er met de nieuwste technologie gewerkt en wordt er geïnvesteerd in de website. Om de kwaliteit te waarborgen worden consultants geselecteerd op basis van de kernwaarden van het bedrijf. Een cv wordt niet bij tien bedrijven voorgelegd in de hoop dat er eentje toehapt. New Monday houdt eerst een goed intakegesprek om letterlijk te zien bij welk bureau de kandidaat komt te zitten. Daarnaast wordt gekeken wat de kandidaat in huis moet hebben om daar succesvol te zijn.

New Monday gaat voor zowel de vaste als de tijdelijke functies als headhunter aan de slag. Dat betekent dat het bedrijf altijd een uitgebreide scan/intake maakt van de klant en daarna wordt in kaart gebracht waar de ideael kandidaten zitten en hoe er in contact getreden kan worden. Vervolgens wordende beste kandidaten uitgenodigd voor een face-to-face gesprek en worden zij gescreend voor de betreffende functie. Tot slot wordt de beste kandidaat voorgesteld en wordt deze begeleid door het hele proces heen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.