Innovatieve VR bezorgt The VR Room nominatie

Genomineerd als Nederlandse tech startup

Frank Willems

Jurylid Frank Willems

Door The VR Room is virtual reality toegankelijk gemaakt voor een groot publiek en zelfs voor goede doelen. De Utrechtse startup heeft inmiddels twee vestigingen, ook een in Amsterdam. Het jonge en leuke team levert op deze twee prachtige locaties simulaties van alles wat je maar kan voorstellen, zodat ieder event bij hen een echte experience wordt. Virtuele technologie is nog nooit zo dichtbij geweest. Voor de jury van de Computable Awards 2017 in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar reden om The VR Room te nomineren.

Bij The VR Room gaat het niet alleen om gaming, er worden ook dromen tot werkelijkheid gebracht. Met de luxe vr-headset van The VR Room kan je vuurballen uit je handen schieten, over de kop gaan in een VRollercoaster, griezelen tussen de zombies of een ontspannen duik in het koraalrif maken. Dat kan je met je afdeling, familie en vrienden doen. Daarnaast werkt The VR Room met Make a Wish, zodat ook wensen virtueel in vervulling komen bij mensen die zich dat nooit gedacht hadden. Het team van The VR Room is deskundig en speelt erg goed in op de steeds veranderende eisen en wensen rondom virtual reality.

Juryoordeel

Ondanks groeiende concurrentie in het aanbieden van virtual reality-toepassingsruimtes weet het team van The VR Room steeds in te spelen op nieuwe doelgroepen en nieuwe toepassingen. Door echt in de huid van de klant te kruipen is het belevingseffect maximaal. Deze combinatie maakt dat The VR Room een baanbrekende startup is en genomineerd wordt voor de Computable Awards 2017 in de categorie Nederlandse startup van het jaar.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-30T11:58:00.000Z Frank Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.