Nominatie voor Vebego, SAP, Experis Ciber en KPMG

Genomineerd als partnerproject

Dit artikel delen:
Handen

Vebego International, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg, harmoniseerde, standaardiseerde en verbeterde zijn field- en back-officeprocessen en implementeerde hiervoor SAP Cloud for Customer, ERP Central Component (ECC), Process Integration (PI) en Fiori apps. Experis Ciber verzorgde de implementatie, KPMG begeleidde de aanpassingen in de bedrijfsprocessen. Voor de redactie van Computable reden om het kwartet voor de Computable Awards 2017 te nomineren in de categorie Partnerproject van het Jaar.

De meest succesvolle implementaties worden jaarlijks door SAP Nederland beloond met een Quality Award. In de categorie Business Transformation gaat over de impact van een implementatie. Vebego International pakte in deze categorie samen met Experis Ciber en KPMG het goud. Voor Vebego International, een bedrijf met ruim tienduizend werknemers, betekende de migratie een transformatie van een functioneelgedreven naar een end-to-end procesgeoriënteerde organisatie.

De jury roemde de manier waarop Vebego International samen met zijn partner Experis Ciber en KPMG al zijn bedrijfsprocessen heeft aangepast aan de best practices van SAP. De behoeften van de business waren gedurende het gehele project inzichtelijk en mogelijke risico’s werden continu gemonitord en op regelmatige basis gerapporteerd. Niet alleen moest Vebego International als organisatie veranderen, ook moest er een groot aantal interfaces worden ontwikkeld, onder andere met Ortec, Unit4 en Verzuimsignaal en met de applicaties die in gebruik zijn bij de toeleveranciers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-03T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.