ITPH Academy scoort nominatie met scholingstraject

videostreaming

ITPH Academy biedt als it-talentontwikkelaar praktijkgerichte scholingstrajecten voor it-specialisaties waar veel vraag naar is. Trainees volgen tijdens hun opleiding in veel gevallen praktijkstages bij bedrijven, waar ze na afronding van hun studie ook daadwerkelijk direct aan het werk kunnen. Bij aanvang van de opleiding komen ze bijvoorbeeld in dienst bij recruimentspecialist YoungCapital en gaan na een intensieve opleiding van twee maanden direct aan het werk bij de opdrachtgevers van dit Europese talentennetwerk. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om ITPH Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Tijdens het big data it-traineeship worden fundamentele onderwerpen op het gebied van business intelligence en big data behandeld en getoetst met erkende examens van de big data science school. Bovendien geven ervaren bigdataspecialisten van gerenommeerde it-bedrijven gastcolleges, zodat de trainees een realistisch beeld van hun toekomstige werkterrein krijgen.

Deelnemers aan de opleiding software development Java beschikken na afloop van het lesprogramma over fundamentele kennis van software development en worden voorbereid op de Oracle certified professional certificering. Naast Java en Oracle worden de deelnemers ook voorbereid op het professional scrum master examen. Door de opzet van het lesprogramma worden de deelnemers niet alleen voorbereid op het afsluitende examen, maar zijn zij ook in staat om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T11:58:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.