ITvitae en Northwave scoren nominatie met The Monastery

The Monastery, een gezamenlijk initiatief van social enterprise ITvitae en Informatiebeveiliger Northwave, biedt opdrachtgevers cyber security diensten met 100 procent social return. Het initiatief is in december 2017 gestart en leidt hoogbegaafde personen met autisme op in cyber security. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om ITvitae en Northwave als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

The Monastery vloeit voort uit het opleidingsprogramma cyber security specialist van ITvitae, dat inhoudelijk wordt verzorgd door Northwave. The Monastery biedt ruimte voor praktijkopdrachten, stageplaatsen en duurzaam betaald werk voor deelnemers aan dit opleidingsprogramma.

Het is de missie van ITvitae om hoogbegaafde personen met autisme te begeleiden naar een betaalde en duurzame baan. Nederland heeft volgens de opleider een tekort aan cyber experts, terwijl op hetzelfde moment talenten met autisme buiten spel worden gezet. De opleider plaatst de meeste mensen na een gedegen opleiding bij werkgevers. The Monastery maakt het mogelijk talenten ook in opdracht te laten werken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T11:58:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.