Mansystems Mendix Academy scoort met digitale transformatie training

Digitale transformatie

Mansystems Mendix Academy stelt trainees in staat hun digitale transformatie zélf vorm te geven door te geloven in leren en werken met klassikaal onderwijs, e-learning en leren in de praktijk. De Academy bundelt haar krachten met het moederbedrijf, Mansystems, dat al meer dan 25 jaar in staat is klanten digitaal te transformeren door snel, wendbaar en first-time-right business applicaties te bouwen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Mansystems Mendix Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Mansystems wil inspelen op het tekort aan softwareontwikkelaars en biedt via de Mansystems Academy traineeships, bootcamps en workshops. Binnen de trainingen staan kwaliteit en deelnemers, die een geïntegreerd trainingsprogramma krijgen aangeboden, centraal en staat alles in context van het low-code platform van Mendix. Door de intensiviteit van het programma kan de Mendix developer na een bootcamp van zeven weken significante waarde toevoegen aan het team. Mansystems Academy opereert vanuit expertise en oplossingen en richt zich op het verder helpen van deelnemers, ze effectiever te maken en klaar te stomen om Mendix succesvol toe te passen.

Tijdens de opleiding combineert de Academy het leren van de Mendix-techniek en soft skills om in multitasking agile teams te kunnen excelleren. Alleen na een toetsing van bekwaamheid, waar de kandidaat een superieure prestatie laat zien die betrouwbaar, herhaalbaar en reproduceerbaar is ongeacht de situatie, behaalt hij of zij de Mansystems Mendix Academy certificering.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T11:58:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.