MyCademy scoort nominatie voor continue leren platform

MyCademy helpt it-organisaties en interne it-afdelingen de stap te maken naar de continu lerende organisatie. Het totaalconcept bestaat uit de online continu leren omgeving MyCademy.com, een bibliotheek met ruim 45.000 items aan cursusmateriaal en begeleiding door ervaren consultants op basis van het zelf ontwikkelde 3C-model. Alles gericht op het ondersteunen van de huidige en toekomstige it-kennisbehoefte. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om MyCademy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Klanten krijgen via het MyCademy-platform voor continu leren een eigen persoonlijke IT-Academy, die op ieder device en op ieder gewenst moment beschikbaar is en waarmee de volledige leerreis van medewerkers wordt ondersteund. Het betreft één integrale dienstverlening om een leven lang leren concreet in de praktijk te brengen.

Het platform besteedt aandacht aan het wegnemen van organisatiespecifieke zaken in de cultuur die een leven lang leren in de weg staan, de juiste technologie om een leven lang leren te faciliteren en toegang tot de grootste bron van geverifieerde on-demand IT kennis die in Nederland beschikbaar is. De dienstverlening wordt altijd op maat afgestemd op de specifieke behoefte van een klant, gezien culturele aspecten belangrijk zijn bij de omslag naar een continu lerende organisatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T11:58:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.