Vijfhart en EC-Council scoren nominatie met blended online-leervorm

It-opleider Vijfhart en EC-Council, specialist op het gebied van security-certificeringen, hebben de leervorm FusionTeach ontwikkeld. Het betreft een blended online-leervorm, waarbij zelf leren gecombineerd wordt met workshops en klassikale praktijkdagen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Vijfhart en EC-Council als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Steeds vaker worden, naast grote banken en verzekeraars, ook mkb’ers slachtoffers van cybercriminelen. Dit omdat zij over een interessante klantendatabase beschikken en een relatief makkelijke prooi zijn. De vraag naar cyber security-opleidingen in Nederland neemt daarom ook fors toe.

Het probleem bevindt zich niet altijd in de soft- of hardware, maar zit veelal tussen stoel en toetsenbord. Vijfhart IT-Opleidingen en EC-coucil kiezen daarom voor een integrale aanpak door harde skills te combineren met soft skills en methodieken. Door het blenden van programma’s en leervormen realiseren zij naar eigen zeggen de best passende leerervaring en leerrendement voor klanten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T12:41:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.