Deloitte Digital dankt nominatie aan Belgische overname

Computable Awards 2018

Deloitte

Deloitte heeft Brandfirst overgenomen, een interactief marketingbureau gevestigd in Evere, België. Door de overname versterkt de digitale praktijk van Deloitte zijn Benelux-positie binnen het digital, creative en designlandschap. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Deloitte Digital als Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar te nomineren.

In lijn met de toenemende dealactiviteit in de markt, zowel in ons land als in Europa, nam Deloitte afgelopen jaar al diverse creative agencies over, zoals het Zweedse Acne en het in de UK gevestigde Market Gravity. In totaal telde Deloitte in 2017 zo’n 144 miljoen dollar neer voor dergelijke deals. Ook in ons land werd gestalte gegeven aan de sterke groei van de digitale footprint, met de opening van een creative en digital studio in Amsterdam, de 46e wereldwijd.

Deloitte, dat in 2012 Deloitte Digital introduceerde, is de wereldwijde adviespraktijk die zich richt op online, analytics en de nieuwe digitale technologiemarkt. Inmiddels, behoort Deloitte Digital tot de beste digital en e-business consultancybureaus van Nederland. Sinds de lancering is Deloitte Digital flink gegroeid. Terwijl de vraag naar digitale consultancydiensten sterk aan het toenemen is en waar nieuwe segmenten als design, creative, marketing en apps steeds meer binnen handbereik van consultants zijn komen te liggen, heeft de praktijk zijn team in ons land weten uit te bouwen naar inmiddels bijna tweehonderd professionals en is het wereldwijd in 28 landen actief.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-13T12:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.