Snakeware krijgt ‘koninklijke’ ar-nominatie

Computable Awards 2018

Digital agency Snakeware definitief doorgebroken

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander bracht op dinsdag 23 januari 2018 een werkbezoek aan digital-specialist Snakeware uit het Friese Sneek. Het ict-bedrijf, opgericht in 1995, haalde de afgelopen jaren regelmatig het nieuws met toonaangevende projecten en innovaties. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Snakeware als Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar te nomineren.

Met de Koning werd onder meer stilgestaan bij augmented reality via de smartphone, een gebied waarop Snakeware zeer actief is. Ook wordt de werking van de Microsoft HoloLens gedemonstreerd middels een project dat Snakeware in ontwikkeling heeft voor een internationale opdrachtgever in de modebranche. Met de HoloLens worden computer graphics geprojecteerd in de echte wereld. Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid te communiceren met de geprojecteerde objecten.

Snakeware ontwikkelde onder meer de Lightcurb-app, waarop relevante video’s, foto’s en teksten verschijnen die aansluiten op de locatie waar de smartphone-gebruiker zich bevindt. Daarnaast realiseerde Snakeware voor Staatsbosbeheer een boekingssite. Kampeerders krijgen daarmee de mogelijkheid om via interactieve kiosken op de kampeerterreinen in te checken en te betalen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-13T12:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.