Nominatie voor Squadra en Machine Learning Company

Computable Awards 2018

Adviesbureau Squadra heeft een partnership gesloten met Machine Learning Company, een jong bedrijf dat zich specialiseert in het toepassen van machine learning om klanten te helpen bij het verbeteren van hun dienstverlening. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Squadra en Machine Learning Company samen als Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar te nomineren.

Met een team van rond de twintig managementconsultants is het medio 2016 opgerichte Squadra een bureau dat opdrachtgevers ondersteunt bij de uitvoering van hun digitale transformatieprogramma’s. De samenwerking tussen Squadra en Machine Learning Company gaat terug tot het tweede kwartaal van 2017  De gezamenlijke visie op digitale transformatie, de no-nonsense werkwijze en de persoonlijke klik hebben ertoe geleid dat ze zijn gaan samenwerken. De partners helpen met data science en machine learning organisaties een volgende stap te zetten. Het team van Machine Learning Company bestaat uit de specialisten op dit vakgebied.

Kunstmatige intelligentie is één van de meest disruptieve technologieën van de komende jaren. Het kan een enorme impact hebben op de bedrijfsvoering, nieuwe diensten/producten mogelijk maken en ervoor zorgen dat de efficiëntie fors wordt opgeschroefd. Squadra en Machine Learning Company concentreren zich beide op spelers die zich bewegen binnen de sectoren retail, productie, industrie en FMCG, daar ligt dan ook de focus van de samenwerking.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-13T12:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.