Nominatie Aerohive voor draadloze netwerkdienst

Computable Awards 2018

Juichen

Aerohive Networks, leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd voor beheer van de draadloze netwerktoegang voor personeel en gasten. Deze dienst biedt managed service providers (msp’s) en hospitality service providers (hsp’s) nieuwe methoden voor authenticatie van gasten en tools voor hotspot-beheer. Daarmee kunnen ze hun klanten op grotere schaal van ondersteuning voorzien. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Aerohive Networks als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

Het uitgebreide msp-aanbod van Aerohive omvat Hotspot 2.0 en vanuit de cloud geauthenticeerde aanmeldingen op basis van Facebook en Google. In combinatie met de softwaregedefinieerde draadloze architectuur van Aerohive kunnen restaurantketens, koffiezaken en andere bezoekersgerichte organisaties hun klanten snelle en betrouwbare internettoegang bieden.

Het uitgebreide msp-aanbod van Aerohive biedt flexibele zakelijke voorwaarden, een gescheiden aanschaf van hardware en software, bewakings-api’s voor de integratie van draadloze netwerkgegevens met centrale msp-dashboards, ticketingsystemen en een breed scala aan CapEx- en OpEx-gebruiksmodellen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.