AT&T krijgt nominatie voor service naar Nutreco

Computable Awards 2018

Het Nederlandse Nutreco, een wereldspeler in diervoeding en visvoer, heeft AT&T gekozen om zijn mondiale groei te ondersteunen met innovatieve netwerktechnologie. De oplossing omvat de gevirtualiseerde netwerkdienst AT&T FlexWareSM alsmede AT&T VPN-verbindingen en internettoegang. Deze diensten draaien op de wereldwijde MPLS-infrastructuur van AT&T die garant staat voor een sterk beveiligde netwerkomgeving. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om AT&T als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

In antwoord op de voortdurend toenemende dynamiek in de bedrijfsomgeving leveren de edge-to-edge-technologieën van AT&T realtime informatie van het operationele landschap van Nutreco. Met die informatie kan de onderneming veranderingen sneller signaleren en er beter op inspelen. De oplossingen van AT&T dragen bij aan een beter communicatie tussen de medewerkers van Nutreco en verhogen de beveiliging voor het uitwisselen van bedrijfsdata. Het maakt niet uit of medewerkers op het hoofdkantoor in Amersfoort werken of in een fabriek in Vietnam.

AT&T FlexWare is een geavanceerde oplossing voor een snel, responsief en toekomstzeker netwerk en zal worden geïmplementeerd op 110 Nutreco-locaties. Nutreco gaat gebruikmaken van de routerfunctie van AT&T FlexWare. Omdat dit een gevirtualiseerde netwerkfunctie betreft, hoeft Nutreco niet te investeren in merkgebonden hardware. AT&T FlexWare biedt de mogelijkheid om netwerkfuncties zoals routers, firewalls en WAN accelerators te gebruiken op één enkel universeel apparaat. Op die manier kan Nutreco snel functies aanpassen en toevoegen in antwoord op nieuwe netwerkbehoeften.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.