Enable U scoort nominatie met integratie as a service

Computable Awards 2018

Blij

Integratiespecialist Enable U maakt het mogelijk om op een snelle, veilige, betrouwbare manier data uit te wisselen tussen applicaties. Het vermenigvuldigt de waarde van (bedrijfs)data en functies door deze overal veilig, op het juiste moment en voor de juiste toepassingen toegankelijk te maken. De kracht van Enable U ligt in het werkelijk realiseren en managen van werkende koppelingen vanuit de cloud. Hiermee worden zowel bedrijven als overheden in staat gesteld om beter samen te werken en digitale processen en dienstverlening te verbeteren. Om het potentieel van een organisatie volledig te ontketenen heeft Enable U zijn portfolio van integratieoplossingen en specialistische professionele diensten samengebald in een integratiefunctie die afgenomen kan worden ‘as a service’. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Enable U als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

Vanuit hun kantoor in Amsterdam-Noord bedient Enable U honderden Nederlandse overheidsorganisaties en bedrijven in onder andere finance, zorg, telecom en industrie. Elke organisatie kan zijn diensten daardoor beschikbaar stellen aan ketenpartners via api’s. Denk hierbij aan standaard aansluitingen op alle landelijke voorzieningen van de Nederlandse overheid, waaronder de diensten van bijvoorbeeld Logius (Berichtenbox, DigID, eHerkenning, eFactureren, DigiInkoop, DigiLevering, WOZ-inzage), Kadaster (BAG, BGT, BRK, WOZ), RDW, KvK, et cetera.

Enable U biedt hiermee een zeer waardevolle totaaloplossing. Niet alleen omdat de informatiebeveiliging binnen de Nederlandse overheid en andere sectoren naar een hoger plan wordt getild, maar zeker ook omdat opdrachtgevers volledig worden ontzorgd voor wat betreft werkende, geautomatiseerde connecties.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.