ITQ Consultancy scoort met VMware-services

Computable Awards 2018

Juichen

ITQ Consultancy levert professional services op basis van het VMware-productportfolio en het bijbehorende ecosysteem. Het bedrijf helpt klanten bij het versnellen en faciliteren van hun business, door het optimaliseren van het gebruik van virtualisatietechnologie. Klanten beschouwen ITQ als een vertrouwd adviseur en dit is dan ook voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 aanleiding om ITQ Consultancy als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

ITQ heeft momenteel vijftig mensen in dienst, waarbij vier met de hoogste VMware-certificering (VCDX). Het afgelopen jaar heeft ITQ een global award als beste VMware Professional Services Partner behaald en is één van de drie partners wereldwijd met alle Solution-competenties.

ITQ levert geen hardware en software, maar alleen kennis. Het bedrijf richt zich tijdens een digitale transformatie met name op het ‘People & Process’-gedeelte van een project. Het mobiliseert daarbij de klant om het optimale uit de techniek te halen. Doordat ITQ geen software of hardware levert, kan het een objectief advies leveren aan een klant. ITQ heeft geen enkel belang bij software en hardware en de jarenlange ervaring als het gaat om VMware-projecten, zorgt voor het beste advies voor de klant.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.