Previder 'boost' IaaS, nominatie op zak

Computable Awards 2018

Awards

Previder, leverancier van cloud- en managed it-diensten, heeft het eigen IaaS-platform de afgelopen tijd flink zien groeien. Dat is mede te danken aan de dienstverlening waarmee het bedrijf zich onderscheidt. De groei leidt tot schaalvoordelen die zich vertalen in uiterst concurrerende tarieven voor virtuele servers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Previder als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

In de interactie met klanten legt Previder veel nadruk op persoonlijke dienstverlening, vanuit een proactief adviserende rol. Klanten en partners roemen het bedrijf om de technische kennis van de medewerkers, de betrouwbare dienstverlening en de manier waarop men bij grote projecten het overzicht weet te bewaren. Veelzeggend is dat Previder dit jaar in het jaarlijkse klantentevredenheidsonderzoek een 8,0 scoorde.

Naast de genoemde groei van het IaaS-platform heeft Previder vier nieuwe Entry-configuraties geïntroduceerd. Deze configuraties zijn met name geschikt voor het ontwikkelen en testen van applicaties, zijn verkrijgbaar vanaf 0,01 euro per uur.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.