SiSo IT Services scoort nominatie met circulaire ict

Computable Awards 2018

troffee

SiSo IT Services, leverancier van life-cycle management-diensten, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround werkplekdienstverlener. Binnen de scope van SiSo vallen alle diensten om de continuïteit voor gebruikers van de integrale werkplek op een hoog niveau te brengen. In de afgelopen vier jaar heeft SiSo in samenwerking met met RoyalHaskoningDHV en TU Delft gewerkt aan een circulair model voor ict-gerelateerde hardware. Middels een gegunde Europese subsidie is er een uniek datamodel ontwikkeld voor de gehele life cycle die de basis is voor ons circulaire model. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om SiSo IT Services als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

Dit model onder de naam Recover-E heeft onder andere geresulteerd in een nauwe samenwerking met bijvoorbeeld De Rijksoverheid. Het Recover-E-model toont vanuit de praktijk aan dat optimaal hergebruik, optimale recycling, innovatie en sociale doelen verenigd kunnen worden, waarbij waarde voor relaties behouden blijft.

SiSo werkt met back-to-back servicecontracten. Het zorgt daarbij voor de aanschaf, logistiek en het onderhoud van it-hardware. Het bedrijf bedient stakeholders van large accounts en het werkt met het volledig circulaire ict-programma Recover-e op basis van de door SiSo in 2017 behaalde doelstellingen met betrekking tot ‘Circulaire economie binnen de ICT Life Cycle Management’.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.