The Datacenter Group scoort met duurzame oplossingen

Computable Awards 2018

Winnaar

The Datacenter Group heeft twee hypermoderne datacenters in Amsterdam en Delft. Het bedient verschillende cloud- en hosting-providers, grote bedrijven en overheidsinstellingen in de huisvesting van hun it-infrastructuur. Het bedrijf heeft één van de duurzaamste datacenters van Nederland. De datacenters zijn innoverend en maken gebruik van duurzame en groene oplossingen als adiabatische koelingssystemen en 100 procent windenergie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om The Datacenter Group als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

De panden van The Datacenter Group zijn samen tienduizend vierkante meter groot. The Datacenter Group is aangesloten bij de Dutch Datacenter Association en is tevens AMS-IX certified datacenter. Behaalde certificeringen zijn ISO9001, ISO27001, ISO14001, PCI DDS en NEN 7510.

Sinds de oprichting in 2007 heeft The Datacenter Group met zijn Tier 3-datacenters altijd een up-time van 100 procent gerealiseerd op N+1 en 2N sla’s. Daarbij behaalt het een gemiddelde PUE van 1,15. Hierdoor is het één van de meest energie-efficiënte datacenters van Nederland. De installaties krijgen maandelijkse een Blackbuilding-test volgens certificeringsnormen. The Datacenter Group biedt daarbij ‘winkel as a service’ en remote services aan om klanten te ontzorgen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-14T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.