Betty Blocks scoort met transitie naar no-code

Computable Awards 2018

Awards

Het no-code applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks maakte recent bekend dat het een 210 procent groei heeft gerealiseerd in 2017. Dit succes is vooral te danken aan de wereldwijde transitie van low-code naar no-code en de internationale groei van het bedrijf. Het Nederlandse bedrijf heeft onlangs kantoren geopend in de Veranigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Betty Blocks als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

Vanwege de groeiende vraag naar no-code applicatieontwikkeling heeft Betty Blocks een groot aantal nieuwe samenwerkingsverbanden afgesloten, waaronder de recente samenwerking in Japan. Deze partners zorgen ervoor dat Betty Blocks hun klanten wereldwijd van dienst kan zijn omdat zij het product, de visie en mensgerichtheid van het bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.

Betty Blocks bereidt zich voor op een nog grotere groei in 2018. Wereldwijd wil de organisatie snel groeien door een groot aantal mensen aan te nemen. Daarnaast wil het bedrijf het partnernetwerk nog verder uitbreiden en wordt het platform continu verder geoptimaliseerd. Het moment is zeker daar; Forrester voorspelt dat de verkoop van no-code applicatie-ontwikkelplatformen met 68 procent zal stijgen om binnen twee jaar tot een markt van vijftien miljard dollar te groeien.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.