Cornerstone OnDemand scoort met leven lang leren

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Juichen

Cornerstone OnDemand biedt oplossingen waarmee organisaties het volledige potentieel van hun werknemers kunnen benutten. Als wereldwijd leverancier van cloud-based learning- en human capital management-softwareoplossingen maakt Cornerstone een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Cornerstone OnDemand als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

Cornerstone is een enkele, unified oplossing die aangepast kan worden om tegemoet te komen aan talentstrategie, compliance, werkzaamheden en workflowbehoeftes van organisaties. Het klantenbestand loopt uiteen van multinationals tot middelgrote bedrijven en het kleinbedrijf, actief in allerlei industrieën. De software en services worden wereldwijd door meer dan 3200 klanten gebruikt, met in totaal meer dan 35 miljoen gebruikers in 192 landen en 43 talen.

Bij Cornerstone draait alles om talent: het trainen en opleiden van personeel heeft de grootste impact op business. De software helpt werkgevers inzicht te krijgen in het potentieel van hun werknemers. Learning speelt een essentiële rol in het aantrekken en behouden van personeel. Dankzij Cornerstone zijn bedrijven veel beter in staat om op maat gemaakte trainingen en learning beschikbaar te maken voor hun werknemers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.