MarkLogic scoort als analytisch probleemoplosser

Computable Awards 2018

troffee

MarkLogic is een softwareleverancier en levert een krachtige en NoSQL-database. Deze helpt wereldwijd meer dan duizend enterprise- en overheidsklanten al hun data, afkomstig uit verschillende data-bronnen, om te zetten in bruikbare informatie. De gebruikers van MarkLogic prijzen hen voor de manier waarop ze complexe, analytische uitdagingen het hoofd weten te bieden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om MarkLogic als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

De database is geschikt voor data in iedere vorm: of het nou pdf, xml, JSON, tekst of iets anders is, het is eenvoudig om data in te laden en eenvoudig om er informatie uit te halen. Inmiddels bestaat MarkLogic meer dan tien jaar, heeft meer dan vijfhonderd medewerkers, het hoofdkantoor in Silicon Valley en wereldwijd kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië.

Klanten die de technologie van MarkLogic gebruiken zien data niet meer als synoniem voor complexiteit, maar als bron van inzichten en de inlossing op de belofte van big data. Door een universele kijk op alle data krijgen gebruikers nieuwe inzichten en kunnen ze anders en beter geïnformeerd zaken doen. Het MarkLogic-dataplatform haalt data uit silo’s, sluit aan op bedrijfskiritische applicaties en biedt hierdoor beter it-agility. Daarnaast heeft MarkLogic de kennis en zeer gepassioneerde experts in huis om de meest complexe uitdagingen op het gebied van data bij onze klanten op te lossen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.