Talend scoort met cloud- en big data-integratie

Computable Awards 2018

Talend is een expert in softwareoplossingen voor cloud- en big data-integratie. Toen het bedrijf in 2005 werd opgericht, was het de allereerste verkoper van open source data-integratiesoftware. Van datamanagement tot big data-integratie en cloud integratie: Talend biedt het allemaal. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Talend als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

De open source-oplossingen van Talend kunnen op snelle wijze data uit diverse bronnen verzamelen, prepareren en combineren, zodat organisaties het optimaal kunnen benutten voor het verbeteren van vrijwel elk aspect van de bedrijfsvoering. Door deze vereenvoudiging van big data stelt Talend organisaties in staat om te handelen gebaseerd op accurate informatie over hun organisatie, klanten en branche. Talend zorgt ervoor dat het programmeerwerk voor één platform ook op andere cloudplatformen kan worden hergebruikt.

Het data-integratieplatform Talend Data Fabric biedt alle integratiebehoeften in één platform. Switchen tussen verschillende cloudplatformen is makkelijk zonder dat er nieuwe technologieën geïnstalleer of geleerd moeten worden. Talend heeft het vermogen om data aan te bieden die organisaties nodig hebben om de laatste cloudtechnologieën te gebruiken. Het open source integratieplatform Data Fabric stelt klanten in staat om nieuwe innovaties te omarmen en de technologische innovaties, exploderende datavolumes en ontwikkelende data-eisen van de markt het hoofd te kunnen bieden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.