WEM scoort met no-code platform als een service

Computable Awards 2018

WEM is een no-code platform als een service, waarmee organisaties eenvoudig en zonder programmeren maatwerkapplicaties kunnen creëren. Het speelt in op de interne behoeften en marktontwikkelingen. Voor het maken van een bedrijfstoepassing vereist WEM enkel dat organisatorische processen in een stroomdiagram worden gemodelleerd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om WEM als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle toepassingen die zijn ingebouwd in WEM zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, backup, serviceniveaus, opslag en disaster recovery. WEM kan tien keer sneller en 80 procent goedkoper applicaties creëren. Het zorgt ervoor dat onmiddellijk succesvol data omgezet kan worden naar bruikbare informatie in de vorm van bedrijfssoftware- en applicaties.

WEM werkt op basis van een 100 procent distributie- en partnermodel. Het is toepasbaar voor elke sector. Toch vereist iedere sector specifieke domeinkennis. Klanten kunnen op een laagdrempelige manier worden ondersteund bij hun digitale transformatie door diverse sector specifieke partners en WEM vormt een aanvullende inkomstenbron in de vorm van consultancy en licenties.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.