Zerto scoort nominatie via Nelson Schoenen

Computable Awards 2018

Winnaar

Nelson Schoenen, de grootste schoenenretailer van Nederland, zet Zerto in voor de continue beschikbaarheid van zijn it-systemen om zo de klantervaring te optimaliseren. Zerto biedt Nelson Schoenen de flexibiliteit, grip en ondersteuning om de impact van verstoringen op de bedrijfskritische applicaties en data te minimaliseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Zerto als Softwareleverancier van het Jaar te nomineren.

Nelson Schoenen heeft 140 fysieke winkels en drie online verkoopkanalen. Vanwege de groei moest de retailketen zijn it-infrastructuur herzien. Een belangrijk onderdeel binnen de plannen was een hechtere integratie van alle systemen. Als gevolg van deze herstructurering besloot Nelson Schoenen alle kanalen, fysieke winkels, online verkoopkanalen en logistieke faciliteiten, met elkaar te verbinden via een centraal, gevirtualiseerd it-systeem. Deze geïntegreerde aanpak helpt Nelson Schoenen bij het verfijnen van zijn multi-channel marktbenadering, met een extra accent op de continuïteit van deze systemen. De inzet hiervan is om de impact van downtime op de organisatie, zoals omzetverlies, een terugval in productiviteit en schade aan de merkreputatie, tot een minimum te beperken.

Zerto biedt software voor continue beschikbaarheid en disaster recovery. Zerto’s aanpak van recovery zorgt dat bedrijven kunnen vertrouwen in hun vermogen om iedere verstoring in bedrijfsprocessen het hoofd te bieden. Daarnaast biedt Zerto bedrijven een platform om eenvoudig nieuwe technologieën te introduceren en frequent wijzigingen door te voeren in relatie tot veranderende it-budgetten en prioriteiten.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-15T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.