Nominatie Amazon Cloud dankzij WE Fashion en QNH

Computable Awards 2018

Juichen

De Nederlandse modeketen WE Fashion is overgestapt naar de Amazon Cloud. QNH Consulting is als implementatiepartner bij het project betrokken. De modezaak stapt over naar de cloud om beschikbare data in te zetten om klanten relevante informatie te geven en persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Amazon als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

We Fashion had zelf al het vermoeden dat de stap naar de cloud de beste oplossing zou zijn en dit werd bevestigd door QNH Consulting. Er is gekozen voor een migratie naar de Amazon Cloud. Door de inzet van deze cloud kan WE Fashion veel flexibeler datacapaciteit inzetten. Daarbij is het kostenefficiënter dan het gebruik van datawarehouses.

QNH heeft samen met WE Fashion de omgeving in de Amazon Cloud gereed gemaakt om vervolgens live te gaan in de cloud. Elk project kende een analysefase waarin diverse vragen werden beantwoord. Dit zijn vragen als ‘Wat moet het resultaat zijn?’, ‘Wat moet er precies gebeuren om dit te bereiken?’, ‘Hoeveel tijd is er voor nodig om dit te realiseren?’, ‘Wat gaan we opleveren?’ en ‘Welke kosten zijn eraan verbonden?’.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.