CloudVPS scoort nominatie met NextVPS

Computable Awards 2018

CloudVPS heeft de introductie aangekondigd van NextVPS aan, een nieuw virtual private server-portfolio (VPS). Dit wordt geleverd vanaf een Infrastructure as a Service (IaaS)-dienst gebaseerd op het OpenStack-platform van CloudVPS. Zo moeten klanten profiteren van stabiele performance, hoge beschikbaarheid en de mogelijkheden die CloudVPS te bieden heeft, zonder de complexiteit van het gebruik en het beheer van een VPS. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om CloudVPS als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

Gebruikers van het NextVPS-platform ervaren ssd-storage met drie keer dataopslag. het NextVPS-platform biedt het bedrijf nieuwe service level agreements en support-mogelijkheden. Dankzij SLA’s weten klanten precies wat ze aan beschikbaarheid mogen verwachten en welke verantwoordelijkheid CloudVPS neemt in het aanbieden van NextVPS. De dienst kan op elk moment worden afgenomen zonder daarvoor een langlopend contract aan te gaan. Klanten betalen per uur in plaats van per maand.

Bij het aanmaken van een VPS kunnen klanten kiezen voor een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem, veelvoorkomende middleware en applicatiestacks en/of control panels. Zij krijgen hiervoor toegang tot een self-serfiveportal. Hierin vinden we ook inzicht in account- en facturatiegegevens en in het verbruik van de afgenomen resources. CloudVPS is verantwoordelijk voor het operationeel beheer van de onderliggende hardware en software.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.