Dell Boomi krijgt nominatie dankzij First Consulting

Computable Awards 2018

Dell

First Consulting is partner van Dell Boomi en zet deze integration platform as a service (IPaaS) al jaren succesvol in bij klanten als BAM, Heineken, Liander, Philips en Vodafone. Het zet de IPaaS Dell Boomi in voor vraagstukken rondom digitalisering, datamanagement, IoT en innovatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Dell Boomi als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

First Consulting zet in zijn projecten verschillende cloudtechnologieën in, Mendix, Amazon Web Servioces, Uipath en Splunk. Door Dell Boomi als IPaaS-partner hieraan toe te voegen kan het advieshui zijn klanten helpen met het versnellen van integraties waarmee doorlooptijden van it-projecten flink kunnen worden gereduceerd.

Dell Boomi is voor First Consulting het platform van de eerste keuze. Het is breed inzetbaar voor integraties, api’s en EDI. Het is een echt schaalbare oplossing die in hybride cloud- en onpremise-architecturen kan worden ingezet. Klanten vragen om een steeds bredere digitale dienstverlening en met Dell Boomi worden serieuze stappen gezet op het gebied van moderne integratie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.