Red Hat dankt nominatie aan OpenStack Platform 12

Computable Awards 2018

Red Hat heeft OpenStack Platform 12 aangekondigd, een schaalbare en Agile cloud infrastructure as a service (IaaS)-platform. Red Hat OpenStack Platform 12 is gebaseerd op OpenStack ‘Pike’-versie en introduceert services in containers, wat de flexibiliteit verbetert en de complexiteit verlaagt voor snellere applicatieontwikkeling. Red Hat OpenStack Platform 12 biedt vele nieuwe verbeteringen, waaronder een DCI-upgrade (distributed continuous integration) en verbeterde beveiliging om data compliance te waarborgen en risico’s te beheersen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Red Hat als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

Red Hat OpenStack Platform 12 is ontworpen voor een private of publieke cloudinfrastructuur en is gebouwd op de enterprise-basis van Red Hat Enterprise Linux. Red Hat OpenStack Platform 12 is een geteste, gecertificeerde en volledig ondersteunde versie van OpenStack die de flexibiliteit biedt om te schalen en sneller te voldoen aan de vraag van klanten zonder afbreuk te doen aan de vereisten voor beschikbaarheid, prestaties of it-beveiliging.

Red Hat OpenStack Platform bevat ook Red Hat CloudForms, het multi-cloud beheerplatform van Red Hat, bedoeld om operationele zichtbaarheid en policy-gebaseerd beheer te bieden voor de infrastructuur en workloads van het Red Hat OpenStack Platform. Red Hat OpenStack Platform 12 blijft nauw geïntegreerd met Red Hat Ceph Storage, een zeer schaalbare block-, object- en bestandsopslagoplossing, ontworpen voor scale-out clouds.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.