MindSphere helpt Siemens aan nominatie

Computable Awards 2018

Juichen

Siemens heeft zijn internet of things (IoT)-besturingssysteem MindSphere versterkt. MindSphere is een open en cloudgebaseerd systeem en ondersteunt industriële bedrijven bij hun digitale transformatie. Het biedt een ontwikkelplatform voor een breed klantenbestand, waarin bedrijven hun eigen toepassingen en diensten kunnen integreren om IoT-innovaties aan te jagen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Siemens MindSphere als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

MindSphere is Siemens’ open, cloud-gebaseerde IoT-besturingssyteem dat ‘things’ verbindt met de digitale wereld. Dit maakt krachtige industriële toepassingen en digitale diensten mogelijk. Het open platform as a service (PaaS) is de basis voor nieuwe businessmodellen zoals preventief onderhoud, energie gegevensbeheer en resources optimalisatie. De open toegang van het IoT-besturingssysteem is hierbij van groot belang; zoals het gebruik van open interfaces (api’s) om oem- en klantspecifieke apps te maken en open standaarden voor connectiviteit zoals OPC UA.

MindSphere vormt daarmee de basis voor nieuwe bedrijfsmodellen, bijvoorbeeld voor industriële producenten die hun specifieke machine- en proceskennis toepassen en om innovatieve applicaties, oplossingen en diensten op maat te ontwikkelen voor hun klanten. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld machines die over de hele wereld verspreid zijn, of complete machineparken, monitoren en de downtime ervan beperken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.