Switch Datacenters scoort met datacenter as a service

Computable Awards 2018

troffee

Het van oorsprong Nederlandse Switch Datacenters heeft een wholesale datacenter as a service-programma voor Europa aangekondigd. Dit programma maakt het mogelijk om op wereldwijde schaal een snelle uitrol van datacenters te realiseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Switch Datacenters als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

Het datacenter as a service-programma biedt organisaties de mogelijkheid om Switch Datacenters’ datacentertechnologieën in licentie te gebruiken en een geïntegreerde, full-service datacenterinfrastructuur te implementeren. Het programmapakket voorziet onder andere in een modulaire power infrastructuur, racks en energie-efficiënte koeling met een gecalculeerde pue-waarde van 1,03 tot 1,06.

Significante investeringen in onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten door Switch Datacenters hebben volgens de datacenterprovider geresulteerd in ‘state-of-the-art’ datacenterinfrastructuur die in het programma is opgenomen. Hiervoor ontwikkelde het in Nederland de indirect adiabatische koeling-technologieën, modulaire en daarmee schaalbare oplossingen voor stroomvoorziening en ‘remote’ datacenter management (op maat geleverde dcim-software).

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.