WEM scoort met een no-code platform als clouddienst

Computable Awards 2018

Juichen

WEM is een no-code platform als een service waarmee organisaties eenvoudig en zonder de programmeren maatwerkapplicaties kunnen creëren. Voor het maken van een bedrijfstoepassing vereist WEM enkel dat je organisatorische processen in een stroomdiagram moet modelleren. WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle toepassingen die zijn ingebouwd in WEM zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, serviceniveaus, opslag en disaster recovery. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om WEM als IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar te nomineren.

Met WEM kunnen klanten schaalbare, bedrijfskritische applicatiesoftware, zonder enige programmeerexpertise en tegen lage kosten, ontwikkelen. WEM is een alles-in-één oplossing: infrastructuur, service levels, garanties, security checks en disaster recovery. Het afrekenmodel is op basis van ‘events’ en de gebruikte opslagcapaciteit. WEM claimt dat het tien keer sneller en 80 procent goedkoper applicaties kan creëren

WEM is toepasbaar voor elke sector. Toch vereist iedere sector specifieke domeinkennis. Klanten kunnen op een laagdrempelige manier worden ondersteund bij hun digitale transformatie door diverse sector specifieke partners en WEM vormt een aanvullende inkomstenbron in de vorm van consultancy en licenties.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.