Exact krijgt nominatie voor financieringshulp mkb

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Exact

Het vinden van externe financiering is voor veel ondernemers niet eenvoudig. Daarnaast is het voor het midden- en kleinbedrijven (mkb) en accountants tijdrovend om bij meerdere financiers een aanvraag in te schieten. Exact heeft daarom Exact Finance geïntroduceerd, een service die mkb’ers helpt om inzicht in en toegang tot werkkapitaal, financiering en kapitaal te krijgen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Exact te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Met de eerste functionaliteit binnen Exact Finance kunnen ondernemers snel een kredietbeoordeling uitvoeren op basis van informatie uit de boekhouding. Bedrijven komen hierdoor eenvoudiger in contact met de juiste financieringspartijen. Exact Finance heeft tot doel om midden- en kleinbedrijven gemakkelijk, snel en transparant aan financieringsoplossingen te helpen en maakt gebruik van boekhouddata in Exact Online. De financieringscheck en -aanvraag binnen Exact Finance, die in samenwerking met fintech-organisatie Sparkholder is ontwikkeld, is de eerste functionaliteit van Exact Finance.

Met de functionaliteit kunnen klanten van Exact in een oogopslag inzicht krijgen in hun financiële positie en welke financieringsmogelijkheden er zijn bij externe partijen. Dit maakt het niet alleen voor gebruikers van de software eenvoudiger om financiering te krijgen, het scheelt financiers ook tijd en geld. Hiermee zorgt Exact voor een efficiëntere koppeling van vraag en aanbod.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.