Frama scoort nominatie met RMail

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:

Frama heeft zijn portfolio uitgebreid met de nieuwe service RMail voor een veilige, zekere en eenvoudige manier van digitaal communiceren. Het is mogelijk om contracten, facturen en grote bestanden tot 1 GB mee te sturen bij het e-mailbericht. Zowel de zender als de ontvanger kunnen e-mails ondertekenen, coderen, archiveren en bewijs van aflevering ontvangen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Frama te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

RMail (Registered Email) is eenvoudig te installeren, zeer gebruiksvriendelijk en gericht op zowel kleine als grote organisaties in het mkb. De zender en de ontvanger hebben geen speciale software nodig en kunnen gebruikmaken van een bestaand e-mailadres door middel van een plug-in die gangbare platformen zoals Outlook en Gmail ondersteunt.

Frama biedt met RMail een juridische, internationaal erkende, digitale handtekening voor de afzenders en de ontvangers op gemailde documenten, pdf-formulieren en meer. Ondertekenen kan simpel met een handgeschreven, een getypte of een e-mailhandtekening. De digitale handtekening is net zo rechtsgeldig als de natte handtekening. Bovendien kunnen de verzender en de ontvanger gelijktijdig hetzelfde document ondertekenen waardoor een tweezijdige, juridische overeenkomst wordt aangegaan. Het document kan vervolgens worden doorgestuurd naar overige partijen om mede te ondertekenen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.