ICT Spirit scoort met Broekhuis-pakket WinVIS

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Juichen

Per 1 januari 2018 is Broekhuis Automatisering uit Holten onderdeel geworden van ICT Spirit in Haaksbergen. De zes medewerkers van Broekhuis Automatisering worden opgenomen in het zestig medewerkers tellende team bij ICT Spirit. Het Broekhuis-softwarepakket WinVIS voor zzp’er en het mkb blijft geëxploiteerd worden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om ICT Spirit te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

It-dienstverlener ICT Spirit heeft zijn werkgebied in Overijssel en Gelderland en werkt met een eigen cloudomgeving. Het bedrijf beschikt over hoogwaardige kennis omtrent security en AVG. ICT Spirit is een Microsoft Competence Center voor Oost-Nederland. ICT Spirit heeft alle bestaande verplichtingen van Broekhuis Automatisering overgenomen en zet de dienstverlening vanuit Haaksbergen voort, inclusief de Mailchimp- en Wordpress-trainingen.

ICT Spirit blijft het door Broekhuis Automatisering ontwikkelde softwarepakket WinVIS exploiteren en doorontwikkelen onder de naam WinVIS Consultancy. WinVIS is een modulair pakket voor relatiebeheer, projecten en uren, offertes, inkoop, orders, facturen en digitaal archiveren. Het is zeer geschikt voor zzp’ers en mkb-organisatie. Broekhuis-klanten kunnen door het grotere product- en dienstenportfolio van ICT Spirit beter geholpen worden met de juiste automatisering.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.