Jimdo scoort nominatie met websitebouwblokken

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
troffee

Jimdo maakt het bouwen van websites in 2018 nog eenvoudiger. Want met creatieve designmogelijkheden op basis van bouwblokken in plaats van vaste templates, contentintegratie van social media-accounts en automatische optimalisatie voor mobiele devices was een website maken nog nooit zo snel en eenvoudig. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jimdo te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Jimdo ondersteunt en begeleidt mkb’ers en zzp’ers die hun bedrijfsideeën tot een succes willen maken. Jimdo heeft twee soorten websitebuilders voor ondernemers. De Creator is een oplossing voor iedereen die zijn eigen website creatief en van begin af aan zelf wil bouwen. In de herfst van 2017 kwam daar Jimdo Dolphin bij: een websitebouwer waarmee gebruikers binnen drie minuten stap voor stap een eigen website bouwen.

Door de website te koppelen met social media zijn adres en foto’s door een slim algoritme te integreren op de website. En met webdesign in de vorm van bouwblokken in plaats van standaardtemplates en optimalisatie voor mobiele devices, beschikken gebruikers altijd over een professionele, gepersonaliseerde en mobielvriendelijke website.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.