Joheco Automatisering scoort als Dropbox-partner

Computable Awards 2018

Juichen

Joheco Automatisering is door Dropbox uitgeroepen tot Dropbox Elite Partner. Als eerste Dropbox Elite partner in Nederland is Joheco nu gecertificeerd om bedrijven te begeleiden naar een storage-oplossing die volledige grip houdt op bedrijfsdata en tevens gebruik maakt van de share & sync-functionaliteit van Dropbox. Joheco Automatisering levert ict-oplossingen voor het mkb. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Joheco Automatisering te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Joheco biedt ook aanvullende diensten om de implementatie naar Dropbox Business probleemloos te maken. Het koppelen van andere clouddiensten aan Dropbox, het integreren van erp-systemen en business intelligence-oplossingen en het geven van gebruikerstrainingen voor het personeel zijn voorbeelden hiervan. Eén van de grote voordelen van deze benoeming is de nauwere samenwerking met Dropbox. Voor klanten van Joheco betekent deze status dat ze met een ervaren cloudpartner in zee gaan, die bovendien toegang heeft tot alle expertise van Dropbox.

De Dropbox Elite Partner-status is de hoogste erkenning die Dropbox uitreikt en een wereldwijd kwaliteitskeurmerk. Met het behalen van deze certificering laat Joheco zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Dropbox stelt aan dit niveau van certificering. Die eisen zijn het hebben van voldoende gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties en voldoende klanttevredenheid gemeten via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.