Jortt krijgt nominatie voor zelflerende software

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
award

Boekhoudprogramma Jortt heeft het boekhouden net zo eenvoudig gemaakt als e-mailen. Dat betekent niet dat de boekhouding via de e-mail ‘over de schutting naar de boekhouder wordt gegooid’, maar wel dat iedere ondernemer zelf de boekhouding kan doen met een applicatie die net zo eenvoudig werkt als een e-mailprogramma. Waarbij je niet gaat boekhouden, maar aangeeft wat er is gebeurd en waarbij de geavanceerde software achter de schermen daarna automatisch realtime de boekhouding verwerkt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Jortt te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

De belangrijkste vernieuwing is dat Jortt een takenlijst klaarzet, gesorteerd per taak. Eigenlijk net zoals e-mails in een mailbox staan. Afhankelijk van de taak zorgt Jortt dat binnen hetzelfde scherm een opdracht gegeven kan worden. Is een verkoopfactuur nog niet (helemaal) betaald? Dan kun je kiezen om deze te herinneren, een betalingsverschil te boeken of om de taak tijdelijk te snoozen.

Alle opdrachten zijn slechts één klik werk en kunnen ook in bulk worden verwerkt. En is er een leverancier betaald? Dan komt binnen dezelfde pagina een ander paneel tevoorschijn waar deze kosten een categorie krijgen toegewezen, bijvoorbeeld kantoorkosten. De software van Jortt leert hier direct van en zorgt dat betalingen aan dezelfde leverancier een volgende keer direct in de juiste categorie komen. Met een paar klikken is de hele takenlijst weggewerkt. En als de takenlijst leeg is, dan heeft Jortt de hele boekhouding al verwerkt. Achter de schermen verwerkt Jortt de boekhouding volledig geautomatiseerd. De btw-aangifte, de winst- en verliesrekening en de balans worden realtime gemaakt. Maar ook geavanceerde taken, zoals afschrijven, het doen van de jaarafsluiting en het opstellen van de jaarrekening worden automatisch gedaan.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.