Paessler scoort nominatie met PRTG

Computable Awards 2018

Super gedaan

Paessler is leverancier van PRTG, een oplossing voor unified monitoring. Tweehonderdduizend it-beheerders in meer dan 170 landen maken al gebruik van deze software, die it-infrastructuren 24/7 monitort. PRTG is populair in het mkb, omdat de software met bedrijven meegroeit, veel tijdrovende taken overneemt en op die manier zorgt voor rust en zekerheid. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Paessler te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

PRTG bestaat uit één oplossing die alles kan monitoren en erg populair is in het mkb. Installatie kost slechts een paar minuten zonder ingewikkelde configuratie. Het product biedt een slimme set-up, auto-discovery, gebruiksvriendelijke notificaties en alerts, en aangepaste dashboards/maps voor een high-level overzicht.

PRTG is gemakkelijk aan te passen aan individuele behoeftes door middel van een api en een aanpasbare webinterface, rapporten en notificaties. Daarnaast heeft PRTG voor het mkb geoptimaliseerde prijzen en een heldere licentiestructuur: geen add-ons, geen extra modules - iedere licentie biedt alle features en bij een upgrade betaal je alleen het prijsverschil.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.