WhatsApp Business scoort met zakelijk chat-app

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Whatsapp

WhatsApp Business, de zakelijk dienst van de populaire chat-app, is nu ook is te downloaden in Nederland. Met de app kunnen ondernemers communiceren met hun klanten. Volgens WhatsApp is de app speciaal gemaakt voor mkb’ers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om WhatsApp Business te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Whatsapp Business biedt klanten een extra mogelijkheid om op een directe en persoonlijke manier met bedrijven en organisaties te communiceren. Bedrijven kunnen op hun beurt het kanaal gebruiken om een betere klantenservice te realiseren. Mits er op een goede manier uitvoering aan wordt gegeven uiteraard. Zo is snelle beantwoording van vragen een vereiste en zullen bedrijven moeten oppassen met commerciële mededelingen.

Wat WhatsApp zelf al aangeeft, is dat de tool niet geschikt is voor grote bedrijven. WhatsApp Messenger Business is een waardevolle toevoeging aan het grotere landschap van conversation platformen en conversational commerce voor midden- en kleinbedrijven.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.