Zyxel scoort nominatie met ZyWall VPN-firewalls

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
Goedkeuring

Netwerkleverancier Zyxel heeft een nieuwe lijn van ZyWall VPN-firewalls geïntroduceerd, speciaal bedoeld voor het mkb. De ZyWall VPN 50, 100 en 300 stellen bedrijven in staat om veilig over hun informatie te beschikken en deze te delen tussen verschillende locaties. Zo staan medewerkers op locatie, telewerkers, partners en klanten eenvoudig met elkaar in verbinding. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Zyxel te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Steeds meer bedrijven migreren naar de cloud of breiden hun netwerkinfrastructuur verder uit naar de cloud. Dit vraagt om organisatorische flexibiliteit en een snelle bedrijfstransformatie. De ZyWall VPN-serie komt bedrijven hierin tegemoet. Met de integratie van Amazon Virtual Private Cloud maakt de VPN-serie het eenvoudig om cloudtechnologie te gebruiken om waardevolle bedrijfsmiddelen te migreren en veilig te stellen in een beschermde cloudomgeving, terwijl de overheadkosten worden verlaagd.

De ZyWall VPN-serie wordt geleverd met een jaar gratis Content Filtering en Geo-Enforcer-functies om ongepaste content of netwerkverkeer dat de veiligheid in gevaar kan brengen, te screenen en te blokkeren. Het bewaken en controleren van zowel inkomend als uitgaand netwerkverkeer met de ZyWall VPN-serie biedt bedrijven gemoedsrust dankzij de duidelijke en transparante zichtbaarheid van het netwerk. Het opzetten en exploiteren van een virtueel privaat netwerk kan voor menig mkb’er een complexe logistieke en budgettaire uitdaging lijken. Dankzij de ingebouwde SecuDeployer-functie maakt de ZyWall VPN-serie het voor bedrijven gemakkelijk om tot vijftig remote firewalls te installeren zonder dat er extra software hoeft te worden aangeschaft.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.