Avance ICT scoort nominatie met overname B-Critical

Computable Awards 2018

Ict-detacheerder en cloudspecialist Avance ICT heeft branchegenoot en cloudexpert B-Critical Consultancy Services overgenomen. Door de deal kan Avance zijn proposities verder verdiepen en een bredere portefeuille van consultancydiensten leveren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Avance ICT te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

B-Critical, opgericht in 2012 en gevestigd in Rijswijk, is een consultancypartij gespecialiseerd in dienstverlening rondom infrastructuur, systeemmanagement, cloud en software asset managementoplossingen. Avance ziet het bureau als ‘de ideale aanvulling qua dienstverlening en projectervaring met specialistische kennis voor complexe infrastructuren’. B-Critical heeft uitgebreide kennis van Microsoft, Citrix, Ivanti, VMware en Cisco. De afgelopen jaren heeft de ict-dienstverlener meer dan 350 projecten opgeleverd rondom deze gebieden.

Avance en B-Critical zijn geen onbekenden van elkaar. Al meerdere jaren werken de twee partijen samen, waarbij B-Critical geregeld de relaties van Avance voorziet van specifieke kennis binnen projecten. Met B-Critical realiseert Avance ICT verdere expansie en ontstaat een multidisciplinair bedrijf op het gebied van ict-infrastructuur, met vergaande kennis van virtualisatie, cloud en applicatie en expertise bij projecten en op het gebied van detachering en managed services.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.