Calco scoort nominatie met management buy-out

Computable Awards 2018

Juichen

Detacheerder en opleider van it-professionals Calco heeft een management buy-out afgerond. De transactie werd ondersteund door Inflexion Private Equity, een Britse private equity-partij met een focus op het middensegment. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Calco te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Met meer dan 475 mensen in dienst behoort Calco tot de grotere zakelijke detacheerders van it-professionals. Het bedrijf uit Maarssen richt zich vooral op young professionals; in de loop der jaren heeft Calco meer dan 1500 professionals aan een carrière in de IT heeft geholpen. Calco levert tijdelijke, zowel junior als ervaren, it-medewerkers.

Het managementteam van Calco heeft de pijlen gericht op groei. Het bedrijf heeft al een opmerkelijk track record als het gaat om groei: zo is het bedrijf in 2017 voor de zevende keer uitgeroepen tot FD Gazelle, een titel die wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Momenteel wordt een tweede filiaal opgezet in Duitsland (Frankfurt) en daarnaast is Calco bezig met het uitbreiden naar nieuwe segmenten. De huidige omzet wordt voor een groot deel gerealiseerd bij banken en verzekeraars, recent heeft het bedrijf zijn aanbod ook uitgebreid naar andere markten, waaronder telecom, energie, logistiek en de gezondheidszorg.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.