Experis IT scoort nominatie met Learning Center

Computable Awards 2018

troffee

Experis IT is één van de grotere ict-dienstverleners in Nederland, met meer dan 1500 ict-professionals in eigen dienst en werkzaam bij klanten door het hele land. De dienstverlening bestaat uit het tijdelijk ter beschikking stellen van ict-professionals tot geheel of gedeeltelijke outsourcing van de ict-infrastructuur en digitalisering van bedrijfsprocessen. Via het eigen Learning Center werkt het bedrijf aan ‘het menselijk talent’. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Experis IT te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

De omzet van Experis IT in 2017 kwam uit op ruim tweehonderd miljoen euro. Het bedrijf werkt op basis van gelijkwaardigheid met zijn it-partner voor verschillende disciplines. Experis zet hoog in op aandacht voor de vraag achter de vraag en het tonen van ondernemerschap. Om de dienstverlening efficiënt in te richten werkt het bedrijf met één aanspreekpunt.

De werkwijze van Experis is persoonlijk, met de focus op talent. Het bedrijf is ervan overtuigd dat juist in een tijd waarin digitalisering enorme impact heeft, het menselijk talent dé onderscheidende factor is. Experis beschikt over het Experis IT Learning Center, een platform met uiteenlopende faciliteiten om it-professionals verder te helpen met hun ontwikkeling. Het biedt ruim 1500 verschillende opleidingen aan: e-learnings, interne opleidingen en specifieke, klassikale opleidingen van externe aanbieders. De inhoud van de opleidingen richt zich op ict-infrastructuur, projectmanagement, softwareontwikkelingen en crm-/erp-systemen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.