InWork scoort nominatie met IT Academy

Computable Awards 2018

Awards

It-detacheerder en outsourcer InWork heeft de InWork IT Academy opgericht. Hiermee biedt het bedrijf alle werknemers werkplekonafhankelijke faciliteiten voor continu leren via e-learning en investeert het maximaal in werknemers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om InWork te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Met de InWork IT Academy kan InWork een persoonlijk leertraject bieden aan elke werknemer, ongeacht vooropleiding en werkervaring. InWork maakt hiervoor gebruik van het it-opleidingsplatform van MyCademy. Dit platform wordt werknemers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. Er is gestart met vijfhonderd medewerkers.

InWork combineert e-learning via de InWork IT Academy met eigen klassikale opleidingen. Zowel InWork als zijn klanten profiteren van deze strategische keuze voor een integrale aanpak van continu leren. De managementtools van de InWork IT Academy zorgen ervoor dat managers betrokken zijn en de voortgang van werknemers gemakkelijk kunnen volgen en begeleiden. Hiermee is continu leren zorgvuldig ingebed in de gehele InWork-organisatie. MyCademy levert niet alleen de technologie voor de InWork IT Academy, maar begeleidt InWork ook doorlopend met adviezen en ondersteuning bij een leven lang leren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.