iSense ICT Professionals scoort met delen van kennis

Computable Awards 2018

iSense ICT Professionals

Het delen van kennis is de passie van iSense ICT Professionals. Samen met de it-community streeft iSense naar ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Wanneer iSense iemand aan een nieuwe baan of opdracht helpt, dan krijgt hij/zij standaard gratis toegang tot de ‘Summits’ en het iSense Learning Center; een eigen opleidingsplatform met honderden it-opleidingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om iSense ICT Professionals te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

iSense gelooft dat dienstverlening niet pas begint, of eindigt bij een bemiddeling. Dat betekent dat niet alleen het leveren van een uitstekende dienst belangrijk is, maar ook investeren in zaken die voor iSense belangrijk zijn. Een oprechte bijdrage leveren aan de it-community en investeren in jong it-talent is net zo belangrijk. In 2018 heeft iSense ‘kennisdeling’ naar een nieuwe hoogte getild. Het is een vitaal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Concreet betekent dit dat er in 2018 meer dan ooit wordt geïnvesteerd in ‘Summits’ en ‘IT on Tour’.

Tijdens de maandelijkse Summits delen gerenommeerde sprekers hun kennis kosteloos met duizenden it-professionals. Belangrijke topics die leven binnen de it-community worden behandeld, puur en alleen om kennis te delen. Voor de nog niet afgestudeerde it-professionals slaat iSense een brug tussen opleiding en werkveld met ‘IT on Tour’. Tijdens ‘IT on Tour’ neemt iSense honderden studenten van diverse hogescholen en universiteiten mee in een touringcar naar vooraanstaande organisaties. De studenten krijgen een beeld van hoe het eraan toegaat in een organisatie en krijgen de kans om over de schouder van ervaren professionals mee te kijken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.