Olgreen scoort met centraal stellen medewerkers

Computable Awards 2018

Juichen

Bij het in 2014 opgerichte Olgreen staat niet de technische kennis centraal, maar de medewerkers zijn het stralende middelpunt van de organisatie. Het bedrijf zet hoog in op plezier binnen het team en kansen voor persoonlijke ontwikkeling om het beste uit de mensen halen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 waardeert deze aanpak met een nominatie in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Systeembeheer is op dit moment de core business Olgreen. Echter kunnen de medewerkers meer dan dat en die potentie benut het bedrijf met gerichte opleidingen, onder andere op het gebied van cloud computing en security. Wat Olgreen onderscheidt is de menselijke aanpak en ze claimen waar te maken wat ze zeggen. Gewoon doen waar je goed in bent, what you see is what you get. Olgreen werkt met een sterke combinatie van specialistische it-kennis op het gebied van Windows, Linux en middleware en onmisbare communicatievaardigheden.

Professionals van Olgreen luisteren naast hun taken naar wat er gebeurt om hun heen in de organisatie. Als ze veranderingen signaleren, dan spelen ze daarop in. Naast wat ze moeten doen, denken ze proactief mee en dat creëert voor een klant meerwaarde. Olgreen-professionals zien kansen en het bedrijf stimuleert die proactieve houding, dat stukje consultancy dat ze meebrengen uit zichzelf. It’ers presteren het best als je ze de vrijheid geeft. Zo stimuleer je ze om niet alleen binnen kaders te denken, maar ook het grotere geheel te zien en daarop in te springen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.