Spring Professional scoort met traineeships

Computable Awards 2018

collega's

Per 11 december 2017 is Ajilon Young Professionals verder gegaan onder een nieuwe naam: Spring Professional. Spring Professional is onderdeel van The Adecco Group, wereldwijd de grootste hr-servicesprovider. Spring Professional is wereldwijd actief. In Nederland richt het nieuwe eigenzinnige label zich exclusief op traineeships voor net-afgestudeerde, hoogopgeleide Young Professionals. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Spring Professional te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

Met de nieuwe naam wil Spring Professional zich verder positioneren als ontwikkelaar van jong talent in Nederland. Spring Professional biedt jonge, ambitieuze professionals kort na het afronden van hun hbo-/wo-opleiding traineeships op maat bij organisaties en de overheid. Voor een periode van 24 maanden verbindt de kandidaat zich aan Spring Professional en krijgt hij een compleet vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelprogramma op maat.

Spring Professional speelt een rol in het ‘voorjaar’ van de carrières van talent. Achter de schermen is er veel gebeurd. Naast de nieuwe look & feel van de organisatie is er een enorme groeispurt gemaakt, bestaande contracten met opleidingspartners zijn vernieuwd en verbeterd en nieuwe opleiders zijn aangehaakt om professionals een beter traineeship te kunnen bieden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-21T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.