Inventum test Canvas, Dell krijgt nominatie

Computable Awards 2018

Dell

Inventum, specialist op het gebied van innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen, heeft als eerste organisatie in Nederland de Dell Canvas getest. De Dell Canvas stelt medewerkers in staat op een nieuwe, intuïtieve manier te ontwerpen en tekenen. Het betekent een positieve impuls voor de creativiteit en productiviteit van medewerkers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Dell te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

De recent gelanceerde Dell Canvas heeft de CES 2017 Innovation Awards in ontvangst mogen nemen. Het is een 27 inch QHD-touchscreen met Adobe RGB, dat horizontaal geplaatst wordt op een bureau, en compatibel is met een Windows 10-laptop, -desktop of all-in-One. Speciale software in de nieuwste Windows 10-update werkt automatisch samen met Canvas. Het scherm is direct verbonden met Corning Gorilla Glass met anti-reflectiecoating, zodat de pen direct contact maakt met het scherm. Hierdoor lijkt het gebruik op schetsen op papier.

De Dell Canvas maakt voor de bediening gebruik van een losse schijf, het zogenoemde totem. Het scherm herkent een aanraakpuntpatroon aan de onderkant van elke totem, waardoor menu’s snel worden weergegeven en eenvoudig te selecteren zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk lijndikte of kleur met één polsbeweging aan te passen. Inventum gebruikt de Dell Canvas samen met de Dell Ultra Sharp 34 gebogen monitor, met een ultra brede beeldverhouding van 21:9.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-22T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.