HP Inc. krijgt nominatie voor 3D-printportfolio

Computable Awards 2018

HP Inc. heeft zijn 3D-printportfolio uitgebreid met de nieuwe Jet Fusion 300/500-serie 3D-printers. Met deze 3D-printtechnologie kunnen fabrikanten onderdelen van topkwaliteit printen in zowel kleur als zwart en wit. Fabrikanten hebben tot op voxel-niveau (3D-variant van een pixel) controle over het ontwerp en kunnen sneller printen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om HP Inc. te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

De nieuwe Jet Fusion 300/500-reeks is een vervolg op HP’s bestaande Jet Fusion 3200/4200/4210 3D-oplossingen, waarbij lagere kosten per onderdeel geleverd kunnen worden. De serie is speciaal ontworpen voor productieomgevingen. Met deze uitbreiding van het portfolio biedt HP gebruikers van de Multi Jet Fusion-oplossingen de mogelijkheid om op hetzelfde platform nieuwe ontwerpen en toepassingen uit te proberen en te produceren, ,et de mogelijkheid om prints te finetunen op voxelniveau.

De nieuwe Jet Fusion 300/500-serie 3D-printers biedt niet alleen controle op voxelniveau, maar heeft ook een compact ontwerp, verbeterde workflow-oplossingen en ‘een geïntegreerd en geautomatiseerd systeem voor het leveren van materialen. Hierdoor kan er zonder toezicht geproduceerd worden, wat leidt tot meer gebruiksgemak en stijgende efficiëntie en output. De Jet Fusion 300/500-serie ondersteunt ook de drie toonaangevende kleurenbestandsformaten (OBJ, VRML en 3MF) waarmee ontwerpers op eenvoudige wijze de onderdelen kunnen produceren die ze willen zonder het ongemak van het omzetten van bestanden of het beschadigen van informatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-22T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.