Managed hosting door True

Riverbed scoort met uitbreiding SteelConnect

Computable Awards 2018

 

Juichen

Riverbed heeft zijn sd-wan- en cloudnetwerkoplossing SteelConnect drastisch uitgebreid. SteelConnect biedt volledige connectiviteit en op policy’s gebaseerde orkestratie binnen de totale gedistribueerde netwerk-fabric: hybride wan, lan/wlan op vestigingen, datacenters en de cloud. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Riverbed te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Met de vernieuwingen breidt Riverbed ‘one-click’ connectiviteit en optimalisatie uit naar Amazon Web Services en Microsoft Azure door ondersteuning voor AWS Direct Connect en Azure ExpressRoute. Riverbed introduceert ook naadloze integratie tussen SteelConnect en Riverbed Xirrus-wifi met zero-touch provisioning van Riverbed Xirrus-access points. Ook wordt voorzien in nieuwe, flexibele provisioning met de toevoeging van draadloze opties voor lte voor SteelConnect SD-WAN-gateways.

Riverbed SteelConnect is een nieuwe, software-defined en cloudcentrische benadering, die zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency, zodat organisaties hun digitale doelen sneller kunnen behalen. Het momentum van Riverbed SteelConnect is de laatste jaren steeds sterker geworden. Honderden bedrijven in alle sectoren maken gebruik van deze oplossing voor software-defined networking.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6387806). © Jaarbeurs IT Media.


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.